Vidovita Rabija - gatara sa srcem

Sa gatanjem iz tarot karti bavim se godinama i pokušavam pomoći ljudima, koji o mojim sposobnostima (intuiciji) za gatanje iz tarot karti su često uvjereni u kratkom periodu. Sama o svojoj intuiciji i sposobnostima ne uvjeravam nikoga. Sami se uvjerite u istinitost moga proricanja iz tarot karti. Gatanje nije posao, koji je moguće samo naučiti. Potrebna je jako dobra intuicija za tumačenje tarot karti.

Dar sam naslijedila od bake

Vidovita Rabija sam naslijedila dar od bake, koja je izvodila gatanje (amaterski, besplatno) i uspješno pomagala ljudima. Isti dar sam iskoristila (do nedavno za prijatelje i poznanike, te besplatno, sad i profesionalno), da pomažem ljudima oko sebe sa gledanjem u tarot karte i pomažem im tako naći odgovore na to, kako riješiti zdravstvene, ljubavne, poslovne i druge probleme.

Vaša sreća je moja sreća

Sretna sam toliko, koliko uspijem, da usrećim i pomognem drugima, jer znam, da sam još nečiji život promijenila na bolje.

Malo o meni

Jako sam pozitivna osoba, koja voli život i prirodu. Od nekad sam znala, da je moje poslanstvo na ovom svijetu, da širim ljubav i sreću, te svoju pozitivnu energiju i tako pomažem ljudima, kojim to fali. Nisam vanzemaljska osoba, koja bi radila čuda preko noći, ali sam uvjerena u to, da može baš svaki čovjek postići ono, što želi, ako u to VJERUJE i jako RADI NA TOME. Ništa nije nemoguće i to razmišljanje želim prenijeti i na druge ljude. Uvijek radim dobro, pošto sam samo tako onda sigurna, da će mi se dobro i vratiti. Rabija Bajrami je moje umjetničko ime, kojeg sam izabrala kao puno drugih gatara, pošto sam uvjerena, da me predstavlja baš takvu, kakva sam. Rabija predstavlja prirodu i svijetlo, i to je i ono što me najbolje opisuje. Pored toga isto se zvala moja duhovna mentorica, koja mi je puno savjetovala (neformalno, bez diplome). Vjerujem u sebe i svoje sposobnosti i moja želja je, da bi u sebe i svoje sposobnosti vjerovali i vi, koji sad to čitate. Život je kratak, prekratak, da bi gubili vrijeme na lošem raspoloženju i patnji, trebamo ga uzeti u svoje ruke i napraviti najbolje moguće za sebe, da budemo sretni kad budemo pogledali nazad i vidjeli, što smo sve postigli. POČNIMO DANAS!

Pričam više jezika (bosanski, srpski, hrvatski, slovenski, njemački, engleski), tako da me klijenti razumiju na najbolji mogući način.

Tu sam, da Vam pomognem

Nakon više godina gatanja i puno pohvala od ljudi, kojim sam gatala i savjetovala, odlučila sam, da svoj dar dijelim i sa Vama. Svjesna sam, da imam posebni dar (pozitivnu energiju, intuiciju), kojim mogu pomoći puno ljudima, koji trpe ili ne znaju, kako dalje u životu.

Nikad neću kazati, da sam najbolja gatarica na Balkanu ili najbolja gatara na svijetu, pošto nisam hvalisavac. Uvijek kažem, da svako treba napravit svoju sliku, tako da je najbolje, da me kontaktirate, ako trebate moje usluge, i sami ćete ostvariti svoje mišljenje. Vaše mišljenje mi je najvažnije, i neću Vas iznevjeriti. Uvjerite se sami u moju sposobnost proricanja sudbine, pa sami procijenite koliko sam dobra gatara.

Vidovita Rabija

00386/30336928
rabija.bajrami@gmail.com
Gatanje putem emaila košta 30 EUR za do 5 pitanja sa podpitanjima.

Utisci

Obracam se Vama, jer ste mi puno pomogli, dali ste veliku volju za naprid, snagu, otvorili ste mi oci da gledam zivot s vedrije strane i da nije sve tako crno u zivotu ... svaka Vasa recenica ima neko znacenje i na tome HVALA!

Zahvaljujem vam na vašem uloženom trudu i izradi talismana, moje zdravsteveno stanje se stabiliziralo, pošto sam više pažnje dala svome tijelu. Puno sreće i uspjeha u vašem daljem radu.

Uvažena gospođo Rabija puno vam se zahvljujem na ukazanoj pomoći i savjetima. Zahvaljujući vama moj emotivni život se popravio i sam vam jako zahvalna. Jako ste pozitivna i ostanite takva! Vaši savjeti su zlato!

Rabija, draga, cini mi se da se poznajemo citav zivot. Hvala ti puno na savjetima i vremenu!

poveznice

Vedeževanje
vedezevanje
vedezevalka
vedeževalka
ljubezenski urok
uroki
talisman
vedeževanje tarot

Če potrebujete hitro in ugodno lektoriranje v slovenskem jeziku - diplomskih nalog in drugih besedil, se odločite za pravega ponudnika lektoriranja. Za cene poglejte cenik.

Prisutni

Imamo 19 gostiju i nema članova online