Uslovi suradnje

U nastavku su uslovi poslovanja firme eStar, S. P., iz Slovenije za web stranicu gatanje.eu, koji su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača (ZVPot) i međunarodnih kodova za
e-trgovinu. Uvjeti, koji se međusobno moraju poštovati za suradnju:

Oblasti poslovanja

Radi se o proricanju, pripremi uroka i talismana. Nikako se ne bavimo ozdravljenjem ili liječenjem. Isključivo upozoravamo, da ne možemo nadomjestiti liječnika ili pravnika ili kakvog drugog stručnjaka, koji za svoj rad treba propisanu izobrazbu Republike Slovenije.
Stranke moraju isključivo biti punoljetne ili suradnja neće biti ostvarena.

Uslovi suradnje

Stranke trebaju znati, da se astrološka, ezoterična i energetska pomoć ne temelji na znanstvenim činjenicama, tako da je nemoguće garantirati 100 % uspjeh. Vidovita Rabija je na osnovi dugogodišnjeg (do sad amaterskog) ezoteričnog rada i tumačenja tarot karti uvjerena u postojanje ezoterične moći i svoje pozitivne energije, ali ne možemo garantirati uspjeh njezinog rada, jer u svijetu ezoterike ništa nije 100 % sigurno. Prije naručivanja stranke trebaju izričito na umu imati, da ne možemo garantirati 100 % djelovanje usluge i kupac je taj, koji slobodno odluči, da li želi Rabijinu pomoć.

Duhovni svijet se odvija u svojoj dimenziji, koja je prosto nepredvidljiva. Strankama ništa ne obećavamo, a najmanje čudo. Ali garantiramo, da za vas Rabija obavlja ritual na siguran, lijep i pozitivan način. U svakom slučaju dobit ćete puno duhovne pomoći na putu do željenog cilja. Negativnom i crnom magijom, koja prouzrokuje loše kod ljudi, se ne bavimo. Upozoravamo, da vidovita Rabija nije vanzemaljsko biće, ali je jako pozitivna osoba sa pozitivnom energijom, koju osjete kako ljudi tako i životinje.

Ako imate bilo kakvih dilema o Rabijinim sposobnostima ili uslugama, njen najbolji savjet je, da se ne odlučite za njenu pomoć i živite kao i prije. Mi Vas nećemo natjerati na to, ako ne želite, pošto radimo po pravilima i zakonima. Nikoga ne nagovaramo, da se posavjetuje s Rabijom, za to se morate sami odlučiti. Ako se ne možete odlučiti za Rabijinu pomoć, jer ne temelji na znanstvenim dokazima i ne možemo garantirati njezin uspjeh, onda to nije za Vas.

Ako poželite, da na vlastitu odgovornost otputujete s nama u "magični" svijet, koji temelji na pozitivnom razmišljanju, onda budite sigurni, da će to biti nezaboravno iskustvo za vas.

U slučaju nezadovoljstva ne vraćamo novac za red izvršavanja uroka, gatanja, talismana, numerologije, usluga, koje smo napravili. Razlog za to je taj, što Rabija koristi različite materijale (svijeće, sušeno i svježe cvijeće, drago kamenje, kristale i mnogo bilja itd.). I puno vremena, što se ne može zamijeniti. Kao što se isti materijal ne može koristit za druge klijente. Vraćeni materijal  ne možemo isto tako nigdje zamijeniti. Rabija svoje usluge nudi pod umjetničkim imenom. Nije medij, koji bi pričao sa dušama preminulih osoba, nije ni prorok ili osoba, koja jasno vidi budućnost svih osoba, nego za proricanje sudbine koristi tarot karte – interpretira karte, pošto vjeruje, da svako sebi kroji sudbino sa svojim mislima i djelima i tako utiče na ono, što slijedi. Više o tome pročitajte na podstranici "O Rabiji".

Prodajne usluge

Strankama je Rabija i nakon usluge dostupna za dodatne informacije i pri tome ih nikako ne maltretira, ucjenjuje ili im prijeti kakvim urokom, jer bi to bilo neprofesionalno i nezakonito ponašanje, što svakako ne odobravamo. Svi klijenti dobiju prijateljski savjet bez prevare ili govora mržnje.

Besplatno gatanje

Besplatno gatanje je dostupno na ovoj podstranici i omogućeno je putem automatske aplikacije, zato se ne može uspoređivati sa ličnim razgovorom i gatanjem, kojeg nudimo putem telefona ili e-maila i koje se naplaćuje. Karte, koje koristi aplikacija, smo fotografirali i instalirali, zato što Rabija iste koristi za gatanje putem telefona i e-maila. U pitanju je Gilded Tarot.  
Rabijini savjeti za sreću

Stranke imaju mogućnost, da se registriraju na web stranici za besplatne Rabijine savjete za sreću, gdje 7 dana primaju e-mailove. Prijava na savjete je dobrovoljna, za tu namjenu stranke navode  svoje ime i e-mail adresu. Stranke se mogu u bilo koje vrijeme odjaviti od primanja besplatnih savjeta klikom na link u besplatnom savjetu, koji je jasno vidljiv. Zadržavamo pravo, da prijavljenim strankama šaljemo informacije i propagandne poruke putem e-maila, jer se svaki od njih može odjaviti u bilo kojem trenu, bez ikakvog obrjašnjenja za isto. Priloženi podaci klijenta neće biti dati na uvid trećoj osobi niti biti zloupotrijebljeni u bilo koje svrhe.

Sigurnost podataka

Obe strane (firma eStar i stranka) se vezuju ugovorom, da razmijenjene informacije (podatke, fotografije, e-mail itd.) strogo budu koristili za njihovo namjenu i samo za njihov rad, te da neće na bilo koji način zloupotrijebiti niti proslijediti trećim osobama. Stranki je 100 % osigurana privatnost podataka u skladu sa Zakonom o sigurnosti podataka (Zakon o sigurnosti podataka RS).

Ako se stranka ne slaže s najmanje jednom rečenicom našeg ugovora, neće doći do suradnje s naše strane i stranka se odbija.

Korištenje web stranice sa sadržajem

Sav tekst, slike i reference su vlasništvo eStar, S. P., a ne smiju se kopirati ni pod kojim uslovima ili neovlašteno širiti  preko Interneta ili drugih medija.

Mi nismo odgovorni za sadržaj linkova na drugim web stranicima ili forumima, koji se pokreću na bilo koji link ili na našoj web stranici. Već smo otkrili, da je neko iskoristio umjetničko ime Vidovita Rabija i po više foruma pisao laži o Rabiji i njezinim uslugama. Molimo vas, da ne obratite pažnju na takve tekstove i vjerujete samo u onaj tekst na stranicama, gdje je napisana u donjem uglu i adresa firme. Ako gdje nađete kakve sumnjive tekstove, molimo, da nas obavijestite putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Zahvaljujemo se unaprijed. Mi ne preuzimamo odgovornost za sadržaj, koji veže na našu stranicu.

eStar, Danaja Pečnik, S. P.
Orehova cesta 62 c
2312 Orehova vas
Slovenija
BR: 49696939

Sve cijene su u EUR i bez poreza, zato što nismo vezani za porez (PDV) (1. paragraf 94. člana Zakona o porezu na dodanu vrednost).

 

 

 

Vidovita Rabija

00386/30336928
rabija.bajrami@gmail.com
Gatanje putem emaila košta 30 EUR za do 5 pitanja sa podpitanjima.

Utisci

Obracam se Vama, jer ste mi puno pomogli, dali ste veliku volju za naprid, snagu, otvorili ste mi oci da gledam zivot s vedrije strane i da nije sve tako crno u zivotu ... svaka Vasa recenica ima neko znacenje i na tome HVALA!

Zahvaljujem vam na vašem uloženom trudu i izradi talismana, moje zdravsteveno stanje se stabiliziralo, pošto sam više pažnje dala svome tijelu. Puno sreće i uspjeha u vašem daljem radu.

Uvažena gospođo Rabija puno vam se zahvljujem na ukazanoj pomoći i savjetima. Zahvaljujući vama moj emotivni život se popravio i sam vam jako zahvalna. Jako ste pozitivna i ostanite takva! Vaši savjeti su zlato!

Rabija, draga, cini mi se da se poznajemo citav zivot. Hvala ti puno na savjetima i vremenu!

poveznice

Vedeževanje
vedezevanje
vedezevalka
vedeževalka
ljubezenski urok
uroki
talisman
vedeževanje tarot

Če potrebujete hitro in ugodno lektoriranje v slovenskem jeziku - diplomskih nalog in drugih besedil, se odločite za pravega ponudnika lektoriranja. Za cene poglejte cenik.

Prisutni

Imamo 24 gostiju i nema članova online