Urok za zdravlje

Radim pozitivne zdravstvene uroke. Ako imate problema sa zdravljem, predstavite mi vaš problem, da vidim, ako vam mogu pomoći. Ako vam mogu, onda ćete dobiti savjete, kako se smiriti i napuniti pozitivnom energijom, koja će vam pomoći, da lakše riješite vaše probleme.

Upozoravam, da nisam liječnik i ne bavim se liječenjem bolesti, bavim se samo pozitivnom energijom i savjetima, kako postati pozitivniji, kako lakše rješavati probleme, i pripremanjem talismana sa svojom pozitivnom energijom.

Cijena za urok za zdravlje je 100 EUR, ako imate dodatne želje, cijena se može povećati. Sve cijene su u EUR i bez poreza, pošto nismo vezani za porez (PDV). Prije narudžbe pročitajte uslove suradnje dole desno.

Za više informacija me kontaktirajte:

Cjene su u EUR i bez PDV na podlagi 1. paragrafa 94. člana Zakona o porezu na dodanu vrijednost (nismo vezanci za PDV).

Vidovita Rabija

00386/30336928
rabija.bajrami@gmail.com
Gatanje putem emaila košta 30 EUR za do 5 pitanja sa podpitanjima.

Utisci

Obracam se Vama, jer ste mi puno pomogli, dali ste veliku volju za naprid, snagu, otvorili ste mi oci da gledam zivot s vedrije strane i da nije sve tako crno u zivotu ... svaka Vasa recenica ima neko znacenje i na tome HVALA!

Zahvaljujem vam na vašem uloženom trudu i izradi talismana, moje zdravsteveno stanje se stabiliziralo, pošto sam više pažnje dala svome tijelu. Puno sreće i uspjeha u vašem daljem radu.

Uvažena gospođo Rabija puno vam se zahvljujem na ukazanoj pomoći i savjetima. Zahvaljujući vama moj emotivni život se popravio i sam vam jako zahvalna. Jako ste pozitivna i ostanite takva! Vaši savjeti su zlato!

Rabija, draga, cini mi se da se poznajemo citav zivot. Hvala ti puno na savjetima i vremenu!

poveznice

Vedeževanje
vedezevanje
vedezevalka
vedeževalka
ljubezenski urok
uroki
talisman
vedeževanje tarot

Če potrebujete hitro in ugodno lektoriranje v slovenskem jeziku - diplomskih nalog in drugih besedil, se odločite za pravega ponudnika lektoriranja. Za cene poglejte cenik.

Prisutni

Imamo 15 gostiju i nema članova online