Numerologija, partnersko slaganje - kompatibilnost

Numerologija je nauka o brojevima, koji imaju veliki značaj u životu svakoga od nas. Ako ih pravilno tumačimo, daju nam koristne upute za život. Numerologija se je razvijala sve od prahistorije i potiče sa Bliskog i Srednjeg istoka. Kombinacije brojnih vrijednosti iz daleke historije su i danas bitne i vjerodostojne, zato se numerologiji pripisuje velika važnost.

Sama numerologiju koristim za kalkulaciju kompatibilnosti osoba, odnosno partnera, prijatelja, poznanika i simpatija. Na osnovu vaših datuma rođenja izračunam vaše brojeve, kojim u kombinaciji sa tarot kartama pripišem značenje i tumačim lične karakteristike upletenih. Broj puno kaže o vašem karakteru, željama, ciljevima, strahovima i potrebama. Što se više vaše karakteristike slažu s karakteristikama i ciljevima partnera, veća je mogućnost za uspješnu vezu.

Sa numerologijom do odgovora

Kontaktirajte me za iscrpnu numerološku analizu, na osnovu koje:

  • ćete se lakše prilagoditi vezi,
  • bolje ćete razumjeti partnera i njegove reakcije,
  • donosit ćete bolje odluke,
  • naći ćete pravog partnera za harmoničnu vezu.

Cijena za numerološku analizu partnerskog slaganja je 10 EUR (putem e-maila). Cijene su u EUR i bez PDV na osnovu 1. paragrafa 94. člana Zakona o porezu na dodano vrednost (nismo zavezanci za PDV).

Vidovita Rabija

00386/30336928
rabija.bajrami@gmail.com
Gatanje putem emaila košta 30 EUR za do 5 pitanja sa podpitanjima.

Utisci

Obracam se Vama, jer ste mi puno pomogli, dali ste veliku volju za naprid, snagu, otvorili ste mi oci da gledam zivot s vedrije strane i da nije sve tako crno u zivotu ... svaka Vasa recenica ima neko znacenje i na tome HVALA!

Zahvaljujem vam na vašem uloženom trudu i izradi talismana, moje zdravsteveno stanje se stabiliziralo, pošto sam više pažnje dala svome tijelu. Puno sreće i uspjeha u vašem daljem radu.

Uvažena gospođo Rabija puno vam se zahvljujem na ukazanoj pomoći i savjetima. Zahvaljujući vama moj emotivni život se popravio i sam vam jako zahvalna. Jako ste pozitivna i ostanite takva! Vaši savjeti su zlato!

Rabija, draga, cini mi se da se poznajemo citav zivot. Hvala ti puno na savjetima i vremenu!

poveznice

Vedeževanje
vedezevanje
vedezevalka
vedeževalka
ljubezenski urok
uroki
talisman
vedeževanje tarot

Če potrebujete hitro in ugodno lektoriranje v slovenskem jeziku - diplomskih nalog in drugih besedil, se odločite za pravega ponudnika lektoriranja. Za cene poglejte cenik.

Prisutni

Imamo 22 gostiju i nema članova online