Ljubavni urok

Ako ste nesretni u ljubavi ili vas je ostavio partner, možda vam pomogne ljubavni urok. U pitanju je pozitivna molitva u vremenu u kojem skupim pozitivnu energiju, koju preko dlana prenosim na talisman. Pored talismana dobijete savjete, kako se smiriti i racionalnije postupati prema voljenoj osobi, da se možda opet vrati nazad u vaš život ili se ljepše ponaša prema vama. Ponašanje druge osobe je često ogledalo našeg ponašanja, zato trebamo uvijek početi raditi na sebi, prije nego pokušavamo promjeniti drugu osobu.

Zavidnost drugih, svjesno ili nesvjesno može uticati na sreću u vašoj vezi, zaštite svoju srećnu ljubavnu vezu i naručuite zaštitu za ljubav!

Ljubavni urok za vraćanje partnera

Ljubavni urok nije nikakvo čudo, koje će vam preko noći vratiti partnera ili ga kako god promjeniti. U pitanju je pozitivna molitva, koju izvodim samo za vas, i pozitivnu energiju, koju osjetim, prenosim na talisman ili hamajliju, kojeg vam šaljem skupa sa savjetima, kako se smiriti, napraviti nešto dobro za sebe, opustiti se i postati pozitivniji, da bi opet ili još više privukli voljenu osobu.

Ne bavim se crnom magijom, koja negativno utiče na druge ljude ili ih mijenja protiv njihove volje.


Cijena za ljubavni urok je 150 EUR, ako imate dodatne želje, cijena se može povišati. Prije narudžbe trebate pročitati uslove saradnje dole desno. Za više informacija me možete uvijek kontaktirati.

Cjene su u EUR i bez PDV na osnovi 1. paragrafa 94. člana Zakona o porezu na dodanu vrednost (nismo vezani za PDV).

Vidovita Rabija

00386/30336928
rabija.bajrami@gmail.com
Gatanje putem emaila košta 30 EUR za do 5 pitanja sa podpitanjima.

Utisci

Obracam se Vama, jer ste mi puno pomogli, dali ste veliku volju za naprid, snagu, otvorili ste mi oci da gledam zivot s vedrije strane i da nije sve tako crno u zivotu ... svaka Vasa recenica ima neko znacenje i na tome HVALA!

Zahvaljujem vam na vašem uloženom trudu i izradi talismana, moje zdravsteveno stanje se stabiliziralo, pošto sam više pažnje dala svome tijelu. Puno sreće i uspjeha u vašem daljem radu.

Uvažena gospođo Rabija puno vam se zahvljujem na ukazanoj pomoći i savjetima. Zahvaljujući vama moj emotivni život se popravio i sam vam jako zahvalna. Jako ste pozitivna i ostanite takva! Vaši savjeti su zlato!

Rabija, draga, cini mi se da se poznajemo citav zivot. Hvala ti puno na savjetima i vremenu!

poveznice

Vedeževanje
vedezevanje
vedezevalka
vedeževalka
ljubezenski urok
uroki
talisman
vedeževanje tarot

Če potrebujete hitro in ugodno lektoriranje v slovenskem jeziku - diplomskih nalog in drugih besedil, se odločite za pravega ponudnika lektoriranja. Za cene poglejte cenik.

Prisutni

Imamo 23 gostiju i nema članova online