BESPLATNO GATANJE IZ TAROT KARTI

Pred vama su 22 tarot karte velike arkane, na osnovu kojih možda nađete brze odgovore na sva pitanja, koji vam mogu pomoći. Zamislite si pitanje i zatim izaberite jednu kartu. S klikom na kartu će vam se otvoriti kratko objašnjenje, koje prilagodite svome pitanju i zamislite se.

Besplatno gatanje se ne može usporediti sa gatanjem putem emaila na adresi rabija.bajrami@gmail.com. Ovo drugo se plaća, zato što vam se posvetim u podpunosti i detaljno pogledam u tarot karte lično samo za vas.

Powered by Saxum Picker

Vidovita Rabija

00386/30336928
rabija.bajrami@gmail.com
Gatanje putem emaila košta 30 EUR za do 5 pitanja sa podpitanjima.

Utisci

Obracam se Vama, jer ste mi puno pomogli, dali ste veliku volju za naprid, snagu, otvorili ste mi oci da gledam zivot s vedrije strane i da nije sve tako crno u zivotu ... svaka Vasa recenica ima neko znacenje i na tome HVALA!

Zahvaljujem vam na vašem uloženom trudu i izradi talismana, moje zdravsteveno stanje se stabiliziralo, pošto sam više pažnje dala svome tijelu. Puno sreće i uspjeha u vašem daljem radu.

Uvažena gospođo Rabija puno vam se zahvljujem na ukazanoj pomoći i savjetima. Zahvaljujući vama moj emotivni život se popravio i sam vam jako zahvalna. Jako ste pozitivna i ostanite takva! Vaši savjeti su zlato!

Rabija, draga, cini mi se da se poznajemo citav zivot. Hvala ti puno na savjetima i vremenu!

poveznice

Vedeževanje
vedezevanje
vedezevalka
vedeževalka
ljubezenski urok
uroki
talisman
vedeževanje tarot

Če potrebujete hitro in ugodno lektoriranje v slovenskem jeziku - diplomskih nalog in drugih besedil, se odločite za pravega ponudnika lektoriranja. Za cene poglejte cenik.

Prisutni

Imamo 25 gostiju i nema članova online